Meer informatie over spam

Iedereen kent het en iedereen word er weleens mee geconfronteerd: spam.

 

Spam wordt algemeen gedefinieerd als de verzending van ongevraagde elektronische berichten (e-mails). Meestal gaat het om massale en herhaaldelijke verzendingen door personen die de geadresseerde niet kent, en zijn deze buiten de Europese Unie opgesteld. (bron spamsquad.be)

 

Als eerste remedie raden wij altijd aan, indien mogelijk, de spamfilter bij uw provider te activeren. Dit is alvast 1 bescherming. Daarnaast is het uiteraard aan u om niet overal uw e-mailadres na te laten op diverse websites. Regelmatig uw computer scannen op virussen en spyware is zeker ook aan te raden.

 

Als extra bescherming kunnen wij specifieke software voorzien die spam aanpakt. Vooral in bedrijven is dit een must. Meestal werken we hierbij met producten van GFI, Panda en Microsoft. Contacteer ons verkoopsteam bij interesse.

 

Indien u meer wenst te lezen over spam, dan raden wij volgende website aan, u vindt er allerhande up-to-date informatie in het Nederlands: www.spamsquad.be. U vindt er trouwens ook wat informatie over virussen en spyware, veelal omdat dit samengaat met het versturen van spam.

 

Schermovername

Scan uw computer